03serre.jpg 06wintertuin.jpg 04poes.jpg 08zonwering.jpg 02veranda.jpg 07terrasoverkapping.jpg 05matglas.jpg 01boerderij.jpg 09terras-overkapping.jpg

sfeerfotos

aluk.pngpallazzo.pngweinor.png

Contactinformatie


Lijkweg 32, Groessen
Telefoon: 0316-261378
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag alleen op afspraak

Van 9 t/m 29 augustus zijn wij gesloten

Veranda

4 seizoenen lang genieten van het buitenleven

veranda

Met de veranda's van Vermeulen Groessen is het in je tuin ultiem genieten. De veranda's kunnen gemaakt worden van hout, kasmaterialen en geëxtrudeerde aluminium profielen. Leverbaar in meer dan 200 verschillende RAL kleuren. Je kunt de veranda volledig je eigen gewenste uitstraling geven, wat betreft sierlijsten, goten, liggers en verlichting. Modern of nostalgisch, er zijn diverse mogelijkheden. Bij ons kies je standaard voor kwaliteit en degelijkheid.

Wanden en zonwering voor je veranda

Wil je beschutting tegen de wind? Wij hebben zijwanden voor veranda's. Je kunt kiezen voor een vast zijwandelement of een vouwsysteem dat je kunt sluiten en openen wanneer je dat wilt. Voor bescherming tegen de zon hebben wij zonweringen voor op het dak en onder de veranda.

Veranda zelf monteren

Wij kunnen de veranda als bouwpakket aanleveren. Zodat je de veranda zelf kunt bouwen. Dat scheelt kosten. Toch liever een expert? Wij helpen graag bij de montage.

Maatvoering

De maatvoering voor je veranda is geheel naar eigen inzicht. Voor ons is het de uitdaging om je wensen te vervullen. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen. Heb je al ideeën of plannen? Wij denken graag met je mee.

Levertijd

Onze veranda's worden circa 6 tot 8 weken na de opdrachtbevestiging als bouwpakket geleverd. Desgewenst verzorgen wij ook de montage.

Garantie

Vermeulen Groessen biedt standaard 10 jaar garantie op de constructie van de veranda

Vergunningen

Of je een veranda al dan niet vergunningvrij kunt plaatsen hangt af van een aantal zaken. Op de website van Vrom kun je alles lezen hierover. Heb je toch een vergunning nodig, dan kunnen wij je helpen bij de aanvraag.

Vraag een offerte aan voor dit product

Wat zijn de afmetingen?
Hoe wilt u het materiaal ontvangen?
Contact gegevens
Wat is uw naam?
Wat is uw telefoonnummer?
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Wat is de locatie?
Wat is uw bericht?