03serre.jpg 07terrasoverkapping.jpg 08zonwering.jpg 01boerderij.jpg 06wintertuin.jpg 02veranda.jpg 05matglas.jpg 04poes.jpg 09terras-overkapping.jpg

sfeerfotos

aluk.pngpallazzo.pngweinor.png

Contactinformatie


Lijkweg 32, Groessen
Telefoon: 0316-261378
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag alleen op afspraak

Van 9 t/m 29 augustus zijn wij gesloten

Hobbykas

Maakt tuinieren compleet

hobbykas thmb

Als hobbykweker kunt u eigenlijk niet zonder een hobbykas. Sommige gewassen gedijen nu eenmaal beter achter glas dan buiten in weer en wind. Vermeulen Groessen bouwt hobbykassen op maat, zodat het altijd past in uw tuin.

 

 

Maatvoering

Onze standaardmodellen hobbykas variëren van 2 m x 2.33 m tot 3.06 m x 6.03 m. De schuifdeur is 1.80 m x 0.75 m

Maatwerk hobbykas
Het is mogelijk een hobbykas te ontwerpen geheel naar eigen inzicht. Maatvoering is daarbij volledig vrij. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Levertijd

Onze hobbykassen worden circa 8 weken na de opdrachtbevestiging als bouwpakket geleverd. Desgewenst verzorgen wij ook de montage.

Garantie

Vermeulen Groessen biedt standaard 10 jaar garantie op de constructie.

Vergunning

Of u een hobbykas al dan niet vergunningvrij kunt plaatsen hangt af van een aantal zaken. Op de website van Vrom kunt u alles lezen hierover. Heeft u een vergunning nodig, dan kunnen wij u helpen bij de aanvraag.

Een hobbykas van gebruikte materialen

Vermeulen Groessen heeft een uniek concept voor de hobbykassen. U kunt er namelijk voor kiezen om de hobbykas te laten maken van gebruikte kasmaterialen uit de professionele kassenbouw. Een dergelijke hobbykas heeft twee voordelen. U heeft een kas van zeer goede, professionele materialen voor een consumentenprijs. Bovendien draagt u zo uw steentje bij aan een beter milieu.

Een hobbykas van nieuwe materialen

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw hobbykas te laten maken van nieuwe kasmaterialen. Nieuwe hobbykassen realiseren we in samenwerking met ACD. De profielen van de gevels zijn van staal; het dak van de hobbykas heeft aluminium profielen.

Hobbykassen als bouwpakket

Bent u handig en wilt u geld besparen? Onze hobbykassen kunnen we ook als bouwpakket leveren. U ontvangt dan alle benodigde materialen op maat met een duidelijke bouwtekening en handige tips. Komt u er niet helemaal uit, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor hulp. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de hobbykas door ons te laten monteren.

Accessoires voor de hobbykas

Om de hobbykas compleet te maken, hebben we een uitgebreid assortiment aan accessoires. Een schaduwdoek, sproeileiding of automatische raamopener. Wij hebben het in huis. Bekijk hier ons assortiment hobbykasaccessoires.

Wilt u deze hobbykas in het echt zien? Bezoek dan onze showtuin.

button kassen

Vraag een offerte aan voor dit product

Wat zijn de afmetingen?
Hoe wilt u het materiaal ontvangen?
Contact gegevens
Wat is uw naam?
Wat is uw telefoonnummer?
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Wat is de locatie?
Wat is uw bericht?