07terrasoverkapping.jpg 04poes.jpg 06wintertuin.jpg 05matglas.jpg 01boerderij.jpg 08zonwering.jpg 09terras-overkapping.jpg 02veranda.jpg 03serre.jpg

sfeerfotos

weinor.pngaluk.pngpallazzo.png

Contactinformatie


Lijkweg 32, Groessen
Telefoon: 0316-261378
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag alleen op afspraak

Van 9 t/m 29 augustus zijn wij gesloten

Serres

Een serre vergroot uw leefruimte, zowel binnen als buiten. Met een doordachte constructie is een serre dus multifunctioneel.

Een serre als binnenruimte

Wilt u meer ruimte scheppen in uw woonkamer? Dan is een aanbouw in de vorm van een serre een fantastische oplossing. Grenzend aan de tuin zit u als het ware buiten, maar dan comfortabel achter glas. Bedenk eens wat u allemaal met een mooie serre kunt doen. Een ruime speelruimte voor de kinderen, een gezellig zitje buiten de televisiehoek, een atelier om rustig te werken. Het wordt binnen de kortste keren de favoriete plek in het huis.

Een serre als buitenruimte

Zodra u de wanden openschuift, bouwt u een serre als het ware om naar een beschutte overkapping. U zit heerlijk buiten, met het comfort van binnen. U kunt de serre inrichten met de meubels, verlichting en decoratie die u prettig en mooi vindt, zonder rekening te houden met het weer. Uw woonkamer loopt vloeiend over in de tuin en andersom.

Vraag een offerte aan voor dit product

Wat zijn de afmetingen?
Hoe wilt u het materiaal ontvangen?
Contact gegevens
Wat is uw naam?
Wat is uw telefoonnummer?
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Wat is de locatie?
Wat is uw bericht?