07terrasoverkapping.jpg 06wintertuin.jpg 08zonwering.jpg 02veranda.jpg 09terras-overkapping.jpg 05matglas.jpg 04poes.jpg 03serre.jpg 01boerderij.jpg

sfeerfotos

aluk.pngweinor.pngpallazzo.png

Contactinformatie


Lijkweg 32, Groessen
Telefoon: 0316-261378
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag alleen op afspraak

Van 9 t/m 29 augustus zijn wij gesloten

Carport

Passend in elke situatie

carports

Een carport vrijstaand, geschakeld of aangebouwd. Misschien wel samen met de buren. Dankzij het doordachte systeem bouwt Vermeulen Groessen de meest uiteenlopende carports in zeer korte tijd. Door gebruik van een transparant dak in de carport is er nagenoeg geen lichtverlies. De flexibiliteit van het systeem is de basis van de stelling dat echt alles kan.

Maatvoering

Standaardmodel
Al onze carports zijn maatwerk. Dankzij een weldoordachte constructie zijn alle afmetingen en vormen mogelijk; vrijstaand of aangebouwd aan kop of zijkant; enkel of dubbel. Bekijk de voorbeelden om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden.

Prijzen carports

We melden bewust geen prijzen op onze website. Deze is namelijk van dusdanig veel factoren afhankelijk, dat we u deze graag naar aanleiding van een persoonlijk advies voorrekenen. Onze maatwerk carports zijn er in vele soorten, maten én prijzen; voor elke portemonnee bieden we een oplossing.

Vergunning carports

Of je een carport al dan niet vergunningvrij kunt plaatsen hangt af van een aantal zaken. Op de website van Vrom kun je alles lezen hierover. Heb je toch een vergunning nodig, dan kunnen wij je helpen bij de aanvraag.

Een flexibele carport

Onze nieuwste ontwikkeling in carports is dat elk element schuifbaar kan worden gemaakt. Handig als je boven je carport wilt ramen lappen of kozijnen schilderen. Door het gebruik van duurzaam en degelijk materiaal heb je er lang plezier van. Ook als deurluifel zijn deze overkappingen uitermate geschikt.

Een carport voor elke situatie

Een carport van Vermeulen Groessen is altijd maatwerk. We ontwerpen, produceren en plaatsen zelf. Daarom hebben we voor praktisch elke situatie wel een oplossing. Een carport tussen twee muren, een vrijstaande carport, een extra brede carport voor twee auto's. Bespreek je wensen met ons en we komen met een passende carport.

 

Vraag een offerte aan voor dit product

Wat zijn de afmetingen?
Hoe wilt u het materiaal ontvangen?
Contact gegevens
Wat is uw naam?
Wat is uw telefoonnummer?
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Wat is de locatie?
Wat is uw bericht?