03serre.jpg 08zonwering.jpg 06wintertuin.jpg 04poes.jpg 01boerderij.jpg 02veranda.jpg 05matglas.jpg 07terrasoverkapping.jpg 09terras-overkapping.jpg

sfeerfotos

aluk.pngweinor.pngpallazzo.png

Contactinformatie


Lijkweg 32, Groessen
Telefoon: 0316-261378
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag alleen op afspraak

Van 9 t/m 29 augustus zijn wij gesloten

Tuinschuren

houten tuinschuur

Tuingereedschap, fietsen, hobbymaterialen etc. Je komt eigenlijk standaard ruimte tekort. Een tuinschuur is dan een uitkomst. De tuinschuren van Vermeulen Groesen zijn er in zoveel soorten, maten en kleuren dat er altijd wel een tuinschuur van jouw gading bij zit.

Een tuinschuur als extra opbergruimte

Om optimaal gebruik te maken van een tuinschuur, moet hij natuurlijk helemaal voldoen aan jouw wensen. Niet alleen de maatvoering van de tuinschuur is daarbij bepalend, maar ook zaken als indeling, ramen en deuren, overkapping en accessoires. Daarom kun je bij Vermeulen Groessen terecht voor een tuinschuur op maat. Ook hebben we diverse standaard tuinschuren in ons assortiment. Een prima keuze voor een aantrekkelijke prijs.

Een blokhut als tuinschuur

Onze blokhutten en tuinhuisjes zijn multifunctioneel. Het is maar net waarvoor je het wil gebruiken. Ook als tuinschuur zijn ze dus goed te gebruiken. Denk dan wel goed na hoe je de tuinschuur wilt gebruiken; wat moet er in kunnen, waar moet alles staan om er weer eenvoudig bij te kunnen, hoe voorkom je dat het een rommeltje wordt? Ga erover met ons in gesprek en we geven je uitgebreide tips hoe je optimaal gebruik kunt maken van je tuinschuur.

Tuinschuren van Vermeulen Groessen

Vermeulen Groessen is meer dan een leverancier van tuinschuren. We luisteren, adviseren, ontwerpen, produceren en plaatsen. Dat is onze meerwaarde.

Vraag een offerte aan voor dit product

Wat zijn de afmetingen?
Hoe wilt u het materiaal ontvangen?
Contact gegevens
Wat is uw naam?
Wat is uw telefoonnummer?
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Wat is de locatie?
Wat is uw bericht?