06wintertuin.jpg 02veranda.jpg 03serre.jpg 07terrasoverkapping.jpg 09terras-overkapping.jpg 04poes.jpg 01boerderij.jpg 08zonwering.jpg 05matglas.jpg

sfeerfotos

weinor.pngpallazzo.pngaluk.png

Contactinformatie


Lijkweg 32, Groessen
Telefoon: 0316-261378
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag alleen op afspraak

Van 9 t/m 29 augustus zijn wij gesloten

Tuinkas

Tuinkas

Geheel naar uw wens

Vermeulen Groessen heeft een tuinkas in het assortiment in een T-vorm; een zogenaamde T-kas. Een tuinkas met een fantastische uitstraling. Niet alleen functioneel, maar ook een parel in uw tuin.
 

 

Maatvoering

Ons standaard model is 3 meter x 6 meter, goothoogte 1.90 meter, nokhoogte 2.90 meter
 
Maatwerk tuinkas
Het is mogelijk een tuinkas te ontwerpen geheel naar eigen inzicht. Unieker kan niet! Maatvoering is daarbij volledig vrij. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Levertijd

Onze hobbykassen worden circa 8 weken na de opdrachtbevestiging als bouwpakket geleverd. Desgewenst verzorgen wij ook de montage.

Garantie

Vermeulen Groessen biedt standaard 10 jaar garantie op de constructie.

Vergunning

Of u een tuinkas al dan niet vergunningvrij kunt plaatsen hangt af van een aantal zaken. Op de website van Vrom kunt u alles lezen hierover. Heeft u een vergunning nodig, dan kunnen wij u helpen bij de aanvraag.

Maatwerk tuinkas

Alles aan deze tuinkas is aan te passen aan uw wensen. Vermeulen Groessen bouwt de tuinkas in eigen huis met gebruikte materialen van gesloopte professionele tuinderskassen. Daardoor bent u verzekerd van een topkwaliteit tuinkas tegen een redelijke prijs.

De constructie van de tuinkas is gemaakt van verzinkt staal met aluminium dakprofielen. U kunt uit meer dan 200 kleuren poedercoating kiezen. Voor de beglazing heeft u keuze uit enkel of dubbel glas of slagvast kunststof.

Tuinkasaccessoires

Maak uw tuinkas compleet met diverse accessoires zoals plantgoten, kweektafels, raanbediening of tomatenstokken. Bekijk hier ons assortiment tuinkasaccessoires.

Wilt u deze tuinkas in het echt zien? Bezoek dan onze showtuin.

button kassen

Vraag een offerte aan voor dit product

Wat zijn de afmetingen?
Hoe wilt u het materiaal ontvangen?
Contact gegevens
Wat is uw naam?
Wat is uw telefoonnummer?
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Wat is de locatie?
Wat is uw bericht?