04poes.jpg 01boerderij.jpg 06wintertuin.jpg 05matglas.jpg 08zonwering.jpg 03serre.jpg 09terras-overkapping.jpg 07terrasoverkapping.jpg 02veranda.jpg

sfeerfotos

pallazzo.pngaluk.pngweinor.png

Contactinformatie


Lijkweg 32, Groessen
Telefoon: 0316-261378
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag alleen op afspraak

Van 9 t/m 29 augustus zijn wij gesloten

Orangerie

orangerie

Van oorsprong is een oranjerie (of orangerie) een luxe, chique kas om te pronken met exotische planten en bomen die uit koloniale gebieden werden meegenomen naar het koude Europa. Een dergelijke oranjerie was een waar praalstukken versierd met ornamenten, speciaal voor de rijken in de 17de, 18de en 19de eeuw. Inmiddels vind je een orangerie ook in de tuinen van het "gewone volk".

Maatvoering

Maatwerk oranjerie
Het is mogelijk een orangerie te ontwerpen geheel naar eigen inzicht. Maatvoering is daarbij volledig vrij. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Levertijd

Onze oranjerieën worden circa 8 weken na de opdrachtbevestiging als bouwpakket geleverd. Desgewenst verzorgen wij ook de montage.

Garantie

Vermeulen Groessen biedt standaard 10 jaar garantie op de constructie.

Vergunning

Of u een oranjerie al dan niet vergunningvrij kunt plaatsen hangt af van een aantal zaken. Op de website van Vrom kunt u alles lezen hierover. Heeft u een vergunning nodig, dan kunnen wij u helpen bij de aanvraag.

Een oranjerie voor kuipplanten

De meeste kuipplanten kunnen buiten de winter niet overleven. In een oranjerie kunnen ze wind- en vorstvrij overwinteren en heb je ook nog ruimte om een gezellig zitje te maken. Eigenlijk is een oranjerie gewoon een hobbykas, maar door diverse details in vormgeving, kleur, inrichting en afwerking krijgt het een zeer eigen uitstraling. Een dergelijke oranjerie past prachtig in romantisch aangelegde tuin.

Een oranjerie als kweekkas

Natuurlijk kun je de oranjerie ook zeer goed gebruiken voor het kweken van gewassen. Kortom, het is een multifunctionele tuinkas, die niet zou misstaan in menig tuin. Bij Vermeulen Groessen kun je kiezen uit een standaard orangerie, maar ook voor maatwerk waar vorm, maat, kleur, glassoort en accessoires volledig vrij zijn.

Wilt u deze orangerie in het echt zien? Bezoek dan onze showtuin.

 

button kassen

Vraag een offerte aan voor dit product

Wat zijn de afmetingen?
Hoe wilt u het materiaal ontvangen?
Contact gegevens
Wat is uw naam?
Wat is uw telefoonnummer?
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Wat is de locatie?
Wat is uw bericht?