06wintertuin.jpg 08zonwering.jpg 05matglas.jpg 01boerderij.jpg 09terras-overkapping.jpg 04poes.jpg 02veranda.jpg 07terrasoverkapping.jpg 03serre.jpg

sfeerfotos

aluk.pngweinor.pngpallazzo.png

Contactinformatie


Lijkweg 32, Groessen
Telefoon: 0316-261378
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag alleen op afspraak

Van 9 t/m 29 augustus zijn wij gesloten

Het alternatief voor een vaste wand of windscherm.

Last van zon, verblinding, wind of wilt u gewoon wat extra priv√©sfeer.  Monteer een paravento zijwandscherm.  Privacy in een handomdraai.

Er is een nieuw type goot leverbaar. Door het toepassen van een staalversterking in het droge gedeelte van de goot is het nu mogelijk om met een glazen dak 6 meter vrij te overspannen. Dit is mogelijk tot een diepte van 3,5 mtr.

Wilt u een moderne overkapping met klassieke uitstraling?

In onze overkappingen kunnen wij Glas in Lood panelen plaatsen waardoor uw overkapping een klassieke uitstraling krijgt maar met alle voordelen van een moderne.

Wij hebben voor u een "amerikaanse veranda" uitgevoerd met gelaagd glas. De uitstraling van het robuuste hout met de transparantheid van het glazen dak geeft een uniek beeld. Door gebruikt te maken van glas als dakbedekking houdt u de lichtinval in uw huiskamer zoals u gewend bent.  Terwijl bij het traditionele singel dak u het licht uit uw woonkamer houdt.

Zoekt u meer beschutting wanneer u onder de veranda zit? Vermeulen Groessen presenteert de vouwwand.

Wil je ramen lappen, staat de carport in de weg. Herken je dit? Vermeulen Groessen heeft daar een oplossing voor ontwikkeld.

bekijk-onze-producten