04poes.jpg 08zonwering.jpg 06wintertuin.jpg 02veranda.jpg 01boerderij.jpg 05matglas.jpg 03serre.jpg 07terrasoverkapping.jpg 09terras-overkapping.jpg

sfeerfotos

weinor.pngaluk.pngpallazzo.png

Contactinformatie


Lijkweg 32, Groessen
Telefoon: 0316-261378
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag alleen op afspraak

Blokhut

blokhutten tuinhuisje paviljoen

Als je aan een blokhut denkt, denk je al snel aan die robuuste houten gebouwtjes die je voor heel veel doeleinden kunt gebruiken. Een smaakvolle uitbreiding van je leefruimte die mooi past in je tuin.

Ben je op zoek naar een dergelijke blokhut? Onze blokhutten zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Of je nu een atelier, hobbyruimte, opbergmogelijkheid of een gezellige overdekte zitgelegenheid zoekt. Wat je ook met je blokhut wilt, voor elke gebruikerswens en tuingrootte is een passend model te leveren.

Een duurzame blokhut

Vermeulen Groessen biedt blokhutten van hoge kwaliteit, gemaakt van verantwoord hout. Onze blokhutten zijn zodanig bewerkt, dat ze jarenlang meegaan zonder veel onderhoud. Je bent van harte welkom om de vele mogelijkheden als kleur, materiaal en vorm te bespreken.

Een blokhut als bouwpakket

De blokhutten van Vermeulen Groessen zijn eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Bij het bouwpakket ontvang je een duidelijke handleiding. Heb je geen tijd, zin of mogelijkheid om de blokhut zelf op te bouwen, kan Vermeulen Groessen de blokhut ook zelf bij jou in de tuin komen plaatsen.

Vraag een offerte aan voor dit product
 1. Afmetingen (BxDxH)*
  Wat zijn de afmetingen?
 2. Ik wil graag*

  Hoe wilt u het materiaal ontvangen?
 3. Contact gegevens
 4. Naam*
  Wat is uw naam?
 5. Telefoon*
  Wat is uw telefoonnummer?
 6. E-mail*
  Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
 7. Woonplaats*
  Wat is de locatie?
 8. Toelichting
  Wat is uw bericht?