07terrasoverkapping.jpg 06wintertuin.jpg 03serre.jpg 02veranda.jpg 01boerderij.jpg 08zonwering.jpg 09terras-overkapping.jpg 05matglas.jpg 04poes.jpg

sfeerfotos

weinor.pngpallazzo.pngaluk.png

Contactinformatie


Lijkweg 32, Groessen
Telefoon: 0316-261378
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag alleen op afspraak

Van 9 t/m 29 augustus zijn wij gesloten

Over ons

Waar gaan we voor

Doen waar we goed in zijn: kassenbouw en kassensloop. Daarnaast willen we doorgroeien als vakkundig specialist van bijzondere kassenbouwprojecten.

Waar staan we voor

Altijd een passende oplossing
De wens van de klant staat centraal. We leveren natuurlijk standaardwerk, maar maatwerk hoort  ook bij ons. Wij bieden onze klant altijd een passende oplossing.

Kwaliteit leveren
Of het nu om nieuw materiaal of hergebruik gaat, wij zetten ons in voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit geldt ook voor de manier van monteren. Ons vakbekwame, gemotiveerde montageteam staat daarvoor.

Service en samenwerken
Wij willen al onze klanten goed van dienst zijn. Service is van groot belang, dat maken we als team waar. Een grote of kleine opdracht, al onze medewerkers denken mee. De klant wordt gedurende het proces op de hoogte gehouden en erbij betrokken. Met elkaar realiseren we het!

Ambitieus
Vermeulen Groessen is altijd in voor nieuwe uitdagingen. Wij willen groeien in de toepassing van de 'kas'.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Hergebruik van materialen spaart het milieu. Vermeulen Groessen gebruikt bij voorkeur gebruikt materiaal zonder iets af te doen aan de kwaliteit. Aandacht voor de kwaliteit en kennis van onze medewerkers zijn minstens zo belangrijk als het stimuleren van hun eigen inbreng en creativiteit. Het behouden en in ere herstellen van klassieke kassen heeft onze bijzondere belangstelling. Een project zoals in Doorn is voor ons door onze kennis en betrokkenheid een uitdaging waar we graag aan werken.

Professionele kassenbouw

Vermeulen Groessen heeft niet alleen zijn strepen verdiend in de glasbouw voor particulieren. Ook voor de professionele kassenbouw zijn we al jaren een begrip. Vermeulen Groessen is specialist in het bouwen, slopen, repareren, renoveren en onderhouden van alle soorten kassen en andere bedrijfsruimtes van glas. We gebruiken zowel nieuw als gebruikt materiaal om een professionele kas op maat te realiseren.

Kijk voor meer informatie op onze website voor professionele kassenbouw; www.vermeulenkassen.nl

bekijk-onze-producten