06wintertuin.jpg 05matglas.jpg 04poes.jpg 02veranda.jpg 03serre.jpg 01boerderij.jpg 08zonwering.jpg 07terrasoverkapping.jpg 09terras-overkapping.jpg

sfeerfotos

aluk.pngweinor.pngpallazzo.png

Contactinformatie


Lijkweg 32, Groessen
Telefoon: 0316-261378
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag alleen op afspraak

Van 9 t/m 29 augustus zijn wij gesloten

Paviljoen

prieel-grand-five

Een paviljoen in je tuin zorgt voor een huiskamergevoel. Deze permanente vorm van een partytent is ideaal om in de zomer je loungeset inclusief kussens 's nachts gewoon buiten te laten. Tot 's avonds laat kun je buiten zitten; de warmte blijft hangen onder het dak.

Een paviljoen als partytent

Een paviljoen van Vermeulen Groessen is degelijk en robuust. Die is bestand tegen een hagelbui of windhoos. Dat kun je van een partytent niet zeggen. Daarom is ons paviljoen bij uitstek geschikt om als partytent te gebruiken.

Paviljoen of prieel?

Het grote verschil tussen een paviljoen en een prieel zijn de zijwanden. Normaal gesproken is een paviljoen volledig open en heeft het geen zijwanden. Een prieel heeft dat wel. Bij Vermeulen Groessen is het niet zo zwart/wit. Want met ons speciale carroussel heb je het beste van twee werelden. De zijwanden zijn kunnen 360 graden draaien waardoor je zelf bepaalt waar je de zijwand plaatst. Een ideale bescherming tegen de wind en toch lekker open.

Vraag een offerte aan voor dit product

Wat zijn de afmetingen?
Hoe wilt u het materiaal ontvangen?
Contact gegevens
Wat is uw naam?
Wat is uw telefoonnummer?
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Wat is de locatie?
Wat is uw bericht?