07terrasoverkapping.jpg 02veranda.jpg 05matglas.jpg 01boerderij.jpg 06wintertuin.jpg 09terras-overkapping.jpg 04poes.jpg 03serre.jpg 08zonwering.jpg

sfeerfotos

aluk.pngweinor.pngpallazzo.png

Contactinformatie


Lijkweg 32, Groessen
Telefoon: 0316-261378
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag alleen op afspraak

Van 9 t/m 29 augustus zijn wij gesloten

Deurluifel

Een aanwinst om mensen te verwelkomen

deurluifel

Hoe kortstondig het verblijf ook is, het blijft vervelend om in de regen voor de deur te staan. Voor jou, als je met boodschappen of kind op zoek bent naar je sleutels. Maar ook voor je gasten of de postbode die even moeten wachten tot je open doet. Een op maat gemaakte deurluifel van Vermeulen Groessen is de oplossing van dit herkenbare probleem.

Soorten deurluifels

Vermeulen Groessen heeft ongekende mogelijkheden voor deurluifels. Alle deurluifels zijn maatwerk; bepaal zelf het soort, de maatvoering en de kleur. Elk huis en ieder gebouw hebben hun eigen uitstraling en sfeer. Onze deurluifels passen we naadloos aan bij de situatie en de aard van de bebouwing. Modern, landelijk, strak of klassiek. Je gebouw bepaalt, welke deurluifel uiteindelijk het beste past. Ook een carport kan natuurlijk gelijktijdig als deurluifel fungeren.

Maatwerk deurluifels

Onze deurluifels worden door eigen mensen ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. Daarom is praktisch elke denkbare deurluifel mogelijk. Wil je de deurluifel zelf monteren? Dan leveren we u duidelijke montage-instructies. Maar je kunt de plaatsing van de deurluifel natuurlijk ook aan ons uitbesteden.

Wil je u meer weten over de mogelijkheden van een deurluifel bij jou thuis? Neemt u dan contact op en we geven je een vrijblijvend en objectief advies.

Vraag een offerte aan voor dit product

Wat zijn de afmetingen?
Hoe wilt u het materiaal ontvangen?
Contact gegevens
Wat is uw naam?
Wat is uw telefoonnummer?
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Wat is de locatie?
Wat is uw bericht?